Junior Recruiter, Full time, Ploiesti, 191763000003018259Job information
 
Position
Junior Recruiter
Department
Human Resources
Location
Ploiesti
Country
191763000003018259


Description

Suntem in cautarea unui Junior in departamentul de HR al clientului nostru, o companie multinationala din industria Oil&Gas. Este o oportunitate de a te alatura unei echipe in cadrul careia iti poti pune bazele unei viitoare cariere in Resurse Umane.  Ne place sa vedem potentialul in oameni, experienta nu este necesara, insa dorinta de dezvoltare si pasiunea pentru domeniu sunt esentiale :)

Domeniul Resurselor Umane ofera o multime de directii de dezvoltare, vei avea expunere in zonele de Recrutare, Employee Relations si alte procese care sa te ajute sa iti construiesti o imagine de ansamblu.


Ce iti oferim?

- Coaching si mentorat continuu – vei lucra cu oameni pasionati si vei primi atat indrumare de la mentor cat si de la colegi;Requirements

 Ce ne dorim de la tine:

- Un minim de experienta in domeniul Resurselor Umane;

- Pasiune, leadership si implicare in activitati extracurriculare;

- Abilitati de planificare si organizare;

- Adaptabilitate si abilitatea de a relationa cu usurinta cu ceilalti;

- Fiabilitate;

- Rezolvarea problemelor prin inovatie și creativitate - organizare puternica si gandire analitica;

 

Impreuna punem bazele! Daca vrei sa inveti cum poti gasi candidatul potrivit, cum decurge intregul procesul de recrutate si sa descoperi si alte arii ale Resurselor Umane, asteptam nerabdatori CV-ul tau! Haide sa ne cunoastem!


S.C. Agentia de Servicii Professional S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal. Avand in vedere prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor Personale va rugam ca, inainte de a aplica la anuntul de angajare, sa consultati pentru informare site-ul nostru: professional.com.ro/gdpr

 

Apply now