Senior Project Manager, Full time, RomaniaJob information
 
Position
Senior Project Manager
Department
MANAGEMENT
Country
Romania


Description

Rolul constă în coordonarea implementării proiectelor strategice (schimbare) cheie din amonte și asigură tot sprijinul necesar pentru realizarea obiectivelor diviziei. Totodată, se ocupă de programele strategice cheie în domeniul eficienței costurilor, excelenței operaționale, creșterea producției și schimbărilor organizaționale. Pe scurt, gestionează proiecte complexe de importanță critică pentru companie și asigură conformitatea acestora cu strategia globală a companiei și a grupului, țintele bugetare și standardele de calitate. 


Ariile de acoperire:
  Planificare si estimare: identificarea tuturor activităților de proiect și configurarea structurii de alocare a acestora. Urmarește și se asigură că obiectivele sunt incluse în buget și în planificarea pe termen mediu.
  Organizational: Analizarea performanței proiectelor mari/opțiuni de îmbunătățire. Stabilirea planului de execuție, WBS și planul de resurse al proiectului. Planificarea și monitorizarea performanței contractorilor/măsuri corective astfel încât să nu se depășească deadline-ul.
  Coordonarea managerilor de proiect și experților alocați proiectului, distribuirea sarcinilor. Coordonarea interfețelor cu departamentul Controlling and Financiar pentru furnizarea tuturor informațiilor financiare relevante pentru a sprijini planificarea, implementarea și raportarea programelor/proiectelor.
  Raportarea stadiului proiectului și sincronizarea cu ceilalți manageri de proiect. Definirea, implementarea și îmbunătățirea proceselor de furnizare a raportării financiare ale programului/proiectului.Requirements
  Diploma universitară în domeniul Ingineriei, Management de Proiect sau Economic;
  Experiență relevantă in proiecte mari, experienta de mai mult de 5 ani în management de proiect;
  Certificare IASSC Black Belt recunoscuta international sau PMI;
  Cel puțin 10 ani de experiență în industria de consultanță și/sau petrolier/petrol și gaze, experiența de lucru in companii internationale este un avantaj;
  Gandire analitica, capabil de gandire strategica, proactivitate;
  Cunoaștere excelentă a limbii engleze (scris şi vorbit);
  Abilitati manageriale (echipa, buget, proiecte);
  Cunoştinţe de planificare, economice şi de control de costuri (Opex, Capex, decizii de investiţii).
Apply now